Clown Pedro Schatertheater

Typetjes

Kabouter Plop - Lakei - Kersteman

Naast Clown Pedro lopen er nog drie typetjes rond bij het Clown Pedro Schatertheater. Allereerst de bekendste kabouter uit België en Nederland. Ziet hij er niet prachtig uit? Voor velen al een feest van herkenning. Lakei Jaques Plumeau kwam jaren geleden aanwaaien. Hij is opgegroeid in de buurt van Versailles nabij Parijs en heeft een tijdje gediend aan het plaatselijke hof. Echter is dat zo lang geleden dat alleen zijn naam daar nog aan doet herinneren. Af en toe hoort u het nog aan de Franse woorden die hij gebruikt zoals: Toilet en mayonaise. De Kerstman heeft geen verdere uitleg nodig. Een geweldige goedlachse kindervriend die één keer per jaar ons land komt bezoeken om samen een geweldig kerstfeest te vieren.

Kabouter

Met dé look-a-like van deze bekende kabouter op bezoek kan uw kinder- of volwassenenfeest niet meer stuk. De kinderen vinden het geweldig als deze vrolijke noot op bezoek komt om samen met hem een dans te doen. Ook vreselijk leuk voor volwassenen! U denkt er niet meteen aan maar heeft u weleens ruim 50 volwassenen een kabouterdans zien doen? Nee ….. wij laten u graag zien wat dat teweegbrengt . Maar eerst zal deze grappenmaker samen met iemand uit het publiek de was gaan. Hoe ….. gewoon een handwas maar gebruikt hij nu Omo of was het toch de Dreft???

Jacques Plumeau

Deze lakei is soms een beetje lui maar ook een tikkeltje brutaal. In ieder geval is hij in staat gebleken de gasten netjes te ontvangen en de plaats aan te wijzen waar ze hun jas kunnen ophangen. Deze lakei houdt van aandacht maar kent absoluut zijn plaats. Krijgt hij de kans dan verrast hij u spontaan met een simpel trucje. Vaak wordt gevraagd of deze lakei ook in de bediening assisteren? Uiteraard kan dat maar is dat een risico dat u durft te nemen? Overal waar u gasten ontvangt is hij inzetbaar. De opening van een winkel, jubilea of bruiloften enzovoort. Maar ook bij markten en braderieën is het een positieve aandachtstrekker.

Kerstman

Met zijn allen gezellig samen onder de kerstboom. Daarbij mag natuurlijk een Kerstman niet ontbreken! Daarom kunt u bij Clown Pedro een echte Kerstman inhuren om die fijne dagen wat extra gezelligheid te geven. De kerstman kan uw kerstfeest, kerstmarkt of in uw winkelcentrum net dat beetje extra geven. De kerstman werkt sfeer verhogend voor dat echte kerst gevoel. Maar ook bij uw bedrijf waar u de kerst ongetwijfeld niet aan zich voorbij wil laten gaan kunnen wij een goed stuk vermaak aanbieden. Tevens is de kerstman een leuk alternatief zijn voor Sinterklaas aan huis.