Shows

Van vele markten thuis!

Clown Pedro en LoeLoe HelmondClown Pedro Schatertheater heeft een ruime ervaring op allerlei gebied als het gaat om familieshow’s, uiteraard krijgen de kinderen de volledige aandacht. De kern blijft amusement en dat doen we graag voor iedereen. Zo ziet u het Schatertheather ingezet worden op activiteiten bij MARKTEN en BRADERIËN voor promotie of een een show. Een SHOW bestaat uit kinderentertainment met muziek en goochelen maar vooral lachen, gieren, brullen! Ballonnenfiguren vouwen zit hier ook bij inbegrepen. Daar waar ouders hun kinderen vaak een leuke dag willen bezorgen worden wij gevraagd. Wij presenteren bijv. SINKTERKLAASINTOCHTEN  of SINTERKLAASFEESTEN. Maar ook op de KERMIS is het dikke pret met Clown Pedro en Loe Loe. U kunt het zo het niet bedenken of wij zijn van de partij. Van BRUILOFTEN en COMMUNIE’S tot VERJAARDAGEN VAN KINDEREN door heel Nederland.

Wanneer er een WINKELPROMOTIE is, kan Clown Pedro u ook het een en ander bieden, denkt u bijvoorbeeld eens aan LAKEI A L’ENTREE .

En last but not least…. Look-a-like KABOUTER PLOP

De duur van optredens en shows zijn;

  •  1 x 30 minuten (verjaardagen)
  •  1 x 45 minuten
  •  1 x 60 minuten
  •  2 x 45 minuten
  •  Dagdelen zijn ook mogelijk

Het is een programma in een vlot tempo voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en is voorzien van professioneel licht en geluid. Deze show is ook zeer geschikt voor particulieren feesten