Wie zijn we?

Clown Pedro en LoeLoe HelmondHet Schatertheater heeft een ruime historie en vindt zijn oorsprong in het mooie Friesland onder de naam “Clown Pedro Variété”. Will van der Laan was al achtjarig jochie al bezig met circus. Vanaf begin 1970 is hij gestart als Clown Pedro  en heeft het Schatertheater uitgebouwd tot een complete kindershow met diverse goochel- en acrobaten acts. Hij is een graag geziene gast en heeft samengewerkt met grote namen in de artiestenwereld zoals onder andere Vader Abraham.

Eind negentiger jaren daalde Clown Pedro af naar het mooie zuiden en kwam in contact met meerdere bekende circussen  zoals Circus Royal en Circus Aladdin. 
Het is zijn manier van clown zijn, zijn manier van het vermaken van kinderen die bijzonder opvalt.  Clown Pedro is niet zomaar een Clown, maar een clown met passie. Tegenwoordig wordt hij bijgestaan door Loeloe. Zij is op het podium maar ook in het dagelijks leven zijn steun en toeverlaat. Clown Pedro en Loeloe kom je tegen in heel Nederland en zijn te zien op braderiëen en markten, bedrijfsfeesten en bruiloften maar vooral op kinderfeesten.

 

Clown Pedro werkte onder andere voor:


Circus Toni Boltini, Circus Aladdin, Circus Malford, Kindercircus Saranti, Circus Althoff en Circus Royal.

Tevens verleende hij zijn medewerking aan diverse televisieprogramma’s en videoclips van Mai Tai, Vader Abraham en Vanellende.